Sunday, 20 March 2016

Almost a year....life update

Assalamualaikum(wbt)

Membawa status baru dalam sebuah kehidupan..satu gelaran berat..seoramh isteri pada usia 23...
alhamdulilah akhirnya bersatu setelah hampir 6 tahun berkenalan..6 tahun memang cepat berlalu..
beberapa bulan lagi jer cukup 1 thn kami bergelar suami isteri...masa memang pantas berlalu...
terlupa pulak masih ade blog yang perlu diuruskan...

baru sedar dah jadi isteri ni memang banyak yang perlu diuruskan...sebelum ni nak menonggeng ke terlentang ke tak apa sebab solo..sekarang berdua..sekarang baru terasa betul2 serius nak aktif blogging...walaupon tak ramai followers..





sekarang aku dah cuba berjinak dengan bisnes..ye..tinggalkan kerja yang takkan pernah habis tu..sakit kepala dan stress...dengan segalanya..sekarang nak menikmati hidup sebagai isteri...bisnes woman..dengan harapan agar bisnes menjadi..so korang follow la page bawah ni kalau rasa nak beli kosmetik termurah ok

https://www.facebook.com/Asm-cosmetic-234429653560164/?ref=hl


No comments:

Post a Comment