There was an error in this gadget

Friday, 19 September 2014

exam spa online

Assalamualaikum(wbt)

harap semua dalam keadaan sihat walafiat...
hari tu aku dapat sms dr spa...unrtuk menghadiri peperiksaan online latihan separa perubatan bertaraf diploma..first aku cam tak percaya,eh.. ade exam online ker??biar betik..

pastu aku balik ofis and check kat laman web spa...















peperiksaan online tu bertarikh 20/sept which is today..aku sampai cc kul 930..yela kalau dah ramai yang dapat msj dr spa..dah sah2 busy nanti..memang tekun lah aku menjawab bagai tadi...
ade 2 section..section mula tu gak susah...no..tp memang susah sangat...pengetahuan am kan..so memang random la soklan dia tp banyak mengenai kesihatan and berkaitan kementerian lah...

kalau soklan tuk section b...sangat senag..sebab berkaitan minat and jawapan dia ya..tidak ..itu jelah...















frankly speaking.aku xyakin sebenarnya aku akan dapat..tp mak aku cakap..pergi jer..dapat atau tak belakang cita...at least try..so aku pon pergi lah..tp memang tak mengharap..sebab calonnya ramai yer.dan kekosongan brape jer...tp alang2 mengisi borang ye dak?dah dapat peluang truskan je lah apa yang patut..

so skrang tunggu keputusan..just wait and pray to allah(swt)