There was an error in this gadget

Friday, 28 March 2014

MH370...

Assalamualaikum(wbt)

huh,satu perkataan tu je mampu aku luah setelah berabad xupdate..sangat kasihan!ok..tujuan update ni bukan nak membebel benda yang xverapa nak penting tu..but truly!i feel "LEGA"...By the way,by the road///happy to blogging again...dapat gak aku release tension,bersemak kepala ni ha..macam semak kat blakang umah dah..

untuk menjimat masa yang xberapa nak ade ni...so aku stret to de point,

well baru-baru ni dunia memang dikejutkan dengan kehilangan pesawat mas Mh370 yang sepatutnya mendarat di beijing..so,kite memang berharap mereka selamat,kite juga xputus berdoa..mengharapkan sedikit keajaiban terjadi..tetapi,allah (swt) mempunyai perancangan yang lebih baik..akhirnya Pm membuat pc yang mh370 berakhir di lautan hindi.."berakhir" kita juga dapat simpulkan ayat dari pm..hanya doa yang mampu kite SEDEKAHKAN....

dan ape yang diharapkan semoga orang di luar sana tidak membawa berita-berita tidak sahih demi menjaga perasaan serta emosi keluarga mangsa..

this entry memang khas untuk keluarga serta sahabat handai mangsa mh370,diharapkan semoga tabah menghadapi dugaan,mulut tempayan memang boleh ditutup rapi,tetapi mulut manusia memang susah nak ditutup..Ape yang penting doa yang tidak putus-putus..walaupun tiada antara mangsa adalah ahli keluarga ataupun sahabat aku,tetapi sebagai seorang manusia sifat sedih,sifat perikemanusian masih lagi ada.Sewaktu hari pertama lagi aku mendengar berita ni,aku pun xtidur,sebab masih belum percaya dengan apa yang terjadi...