Saturday, 7 December 2013

The Super Duper Delicious Melting cheese cake!

Assalamualaikum(wbt)

tora datang lagi!!hari ni saya macam biasa bersiaran dari opis..kelegaan sangat bila handphone ni benti berdering..bunyi tepon dah buat aku mual dan nak muntah...

dengan keadaan opis yang berselerak dan maha tongkak pecah,terasa macam ahhh..sangat tekanan perasaan..tapi nasib baiklah hari ni cik izura ronggeng bawak kan kek yang super duper delicious..nyummy....!!akhirnya terubat hati nan lara..

melting cheese cake...!even aku pun dah melting bila makan...emmmm....so kari so sedap!bila kek tu singah kat mulut..terasa nak simpan je..xnak telan!boleh tak macam tu..

saje nak besarkan!
 yang ni chocolate flavour,semalam makan strawberry..ade pandan!sangat delicious..
banyak cheese
chocolate..


ni yang bekas kecik...tp serously kek ni sangat sedap...and bila cube pasti nak lagi..haaa...

curi mase just untuk update pasal kek ni..kek ini di buat sendiri oleh kawan pada kawan opis aku..cik izura tuh..

oklah,rasenya masa dah menjeleskan dirinya...so nanti tunggu aku apdate next time..baiiiii...

muakkkkksss!!



No comments:

Post a Comment