There was an error in this gadget

Sunday, 15 December 2013

AT OPIS..CURI-CURI UPDATE

Assalamualaikum(wbt)

harap semua dalam keadaan sihat sejahtera..well today ari ahad and aku tgh bertempek with all those work yang probably xkan siap..kepala ni macam nak meletup,dgn mengantuknya,dengan mengadap pc ni..mata da naik juling!well,ade tak keje yang xperlu bersusah payah?of course la xde..so duk menunggu mana-mana anak datuk masuk meminang..ade tak??(mata berkedip-kedip)tolong lempangkan boleh tak...??

sejak ada photo grid..suke susun muke rerata..


sejak ade photo grid ni..tiap pagi sebelom g keje saya ambik gambar,pastu sy susun comey-comey..edit la!gila xedit..nak letak blog neh...pastu Mr.j pon asyik membebel..katenya aku dah takda keje selain ambik gambar,katenya lagi aku jakun dgn camera..wah,dengki lebih nampak...!

ah..aku sangat stress sangat sampikan aku xtau ape bnda yang aku tgh merapu nih..kalau aku boleh ambik masalah ni..buang jejauh..wah kan senang..bukak kepala,ambil masalah yang duk melekat,buang xpun campak ke longkang..wah ringan kepala!

by the way..tadi aku pergi kat guardian..then aku nampak perfume silky girl yang sangat the cutest..bia aku tgk die punya packaging..kotak dia cm so comel..cam bungkus nasi lemak pon ade.. 


kan cute...



kat top tu cam bumbung rumah

 bau dia manis..aku memang suke bau yang sweet and lovely..wah!and xtau nape sikap aku ni..aku suke bau something yang lovely pasal cm buat aku punye mind relax and calm...wah spiking landen u know...!!

well go to go..pasal kerja tu xsiap sendiri  kan..huh!ayuh kembali ke sekola...ayo!

snap pg td...b4 go to work..lalala..senyum..xperlu kata apa2..senyum wlau hati terluka..







No comments:

Post a Comment