There was an error in this gadget

Sunday, 15 December 2013

AT OPIS..CURI-CURI UPDATE

Assalamualaikum(wbt)

harap semua dalam keadaan sihat sejahtera..well today ari ahad and aku tgh bertempek with all those work yang probably xkan siap..kepala ni macam nak meletup,dgn mengantuknya,dengan mengadap pc ni..mata da naik juling!well,ade tak keje yang xperlu bersusah payah?of course la xde..so duk menunggu mana-mana anak datuk masuk meminang..ade tak??(mata berkedip-kedip)tolong lempangkan boleh tak...??

sejak ada photo grid..suke susun muke rerata..


sejak ade photo grid ni..tiap pagi sebelom g keje saya ambik gambar,pastu sy susun comey-comey..edit la!gila xedit..nak letak blog neh...pastu Mr.j pon asyik membebel..katenya aku dah takda keje selain ambik gambar,katenya lagi aku jakun dgn camera..wah,dengki lebih nampak...!

ah..aku sangat stress sangat sampikan aku xtau ape bnda yang aku tgh merapu nih..kalau aku boleh ambik masalah ni..buang jejauh..wah kan senang..bukak kepala,ambil masalah yang duk melekat,buang xpun campak ke longkang..wah ringan kepala!

by the way..tadi aku pergi kat guardian..then aku nampak perfume silky girl yang sangat the cutest..bia aku tgk die punya packaging..kotak dia cm so comel..cam bungkus nasi lemak pon ade.. 


kan cute...



kat top tu cam bumbung rumah

 bau dia manis..aku memang suke bau yang sweet and lovely..wah!and xtau nape sikap aku ni..aku suke bau something yang lovely pasal cm buat aku punye mind relax and calm...wah spiking landen u know...!!

well go to go..pasal kerja tu xsiap sendiri  kan..huh!ayuh kembali ke sekola...ayo!

snap pg td...b4 go to work..lalala..senyum..xperlu kata apa2..senyum wlau hati terluka..







Saturday, 7 December 2013

The Super Duper Delicious Melting cheese cake!

Assalamualaikum(wbt)

tora datang lagi!!hari ni saya macam biasa bersiaran dari opis..kelegaan sangat bila handphone ni benti berdering..bunyi tepon dah buat aku mual dan nak muntah...

dengan keadaan opis yang berselerak dan maha tongkak pecah,terasa macam ahhh..sangat tekanan perasaan..tapi nasib baiklah hari ni cik izura ronggeng bawak kan kek yang super duper delicious..nyummy....!!akhirnya terubat hati nan lara..

melting cheese cake...!even aku pun dah melting bila makan...emmmm....so kari so sedap!bila kek tu singah kat mulut..terasa nak simpan je..xnak telan!boleh tak macam tu..

saje nak besarkan!
 yang ni chocolate flavour,semalam makan strawberry..ade pandan!sangat delicious..
banyak cheese
chocolate..


ni yang bekas kecik...tp serously kek ni sangat sedap...and bila cube pasti nak lagi..haaa...

curi mase just untuk update pasal kek ni..kek ini di buat sendiri oleh kawan pada kawan opis aku..cik izura tuh..

oklah,rasenya masa dah menjeleskan dirinya...so nanti tunggu aku apdate next time..baiiiii...

muakkkkksss!!