Sunday, 24 November 2013

long time no c

Assalamualaikum(wbt)

kata mat salleh,long time no c..kata aku pulak..gua keje non stop dah macam bangla sapu sampah..sapu sampah pon tade la melampau macam ni..ni dah tahap best staff of de year dah ni!silap-silap hari bulan dapat hadiah cuti sebulan dengan gaji..tido puas-puas.wah mcam best jer,macam best jer..ko ingat ko bersalin ke nak cuti bergaji sampai berbulan-bulan!chantek sikit...


dah sebulan masuk malam,ase rindu kat cahaya matahari menyinari..menusuk ke jantung ku..bila kerja malam ni,terasa macam letih tu lebih sikit...(padahal keje siang pon same gak)nak-nak time payday..allahuakbar lah jawabnye..dah lame x berblogging kan diri ni..rase rindu pon ade jgk!tp rase malas menaip pon ade gak..no wonder ko punye followers ade bape kerat je kan..ha,malas lagi kau..


banyaknya terjadi sepanjang bulan ni..sedih happy,sakit hati..sakit semua lah..macam-macam ade..

tiap kali nak story..dah taip.masuk draft..entah mengapa...kali ko coba...membohong hati ku ini....!!
rase macam bila dah menaip,nak publish,mesti ade kureng samting!xtau la garam ke gula ke yang kurang,tp yang pasti xcukup kick..yang nak kene kick ade..yang xcukup kick tu tak tau lah tang mane kan..ayat pon xtersusun bersepai(bersepai??)entah ke mana..macam sesat jalan.dah ade kat kota bharu g pulak ke pasir mas,pastu nak pulak ke kok lanas..ke jadah pung pang..alih2 dah sampai batu caves..lebih kurang cam gitu ar kn...

nak jadi srip writter jauh sekali..penulis novel memang tak la kan...dah best2 menaip,budak muncet i da datang nak balik umah...eh!nak hantar balik umah la...silap sudah..kata orang,menulis tanpa ade gambar..bosan,bosan katanya..so i tinggalkan u guys dengan keindahan..


No comments:

Post a Comment