Tuesday, 5 March 2013

offday+tido...

Assalamualaikum..(w.b.t)

baru balik dr cimb bukak akaun,pasal blom ade akaun cimb lagi,agak jakun sikit.....huh..panas jgk cuaca hr ni..not bad...!hbs terbakor kulit i...ceh..bkn sblum ni dah terbakar ker..sedar la sikit.ape ko hengat ni korea ke nak sejuk n snow bagai....by the way,aku sedih sgt tgk berita akhir2 ni..pasal kes kat lahad datu...aku ucapkan takziah pada keluarga mangsa yg dah terkorban.....mcm mne nasib rakyar sabah sekarang agaknya....entah mengapa aku still dapat merasakan keadaan dorang..perit sekali....ape-ape pun same-samela kita sedekahkan al fatihah pada keluarga korban..


mase kat cimb tadi...aku tunggu nak buat akaun..bila tiba turn aku..nom 7021..kaunter 12 kat cimb taman sri gombak...ceh,sedetail yg mampu tuh...!mase xdapat aku ingt....aku duduk ar kt kosi tu..then abg tuh...tnye ar mcm2..as usual la..nak bukak akau ape..persedirian ke,untuk saving ker...pasal alamt kat ic,alamat kmpung maka ade problemla sikit...bak kate abg cimb tu.."kelante ni,,jauh tu bohhh"**(kelante)**
maka aku terpaksa guna alamt mr.j lah..pasal alamt aku kat sini aku xpnah hengat..bgus x?...
then.die mintak ic aku....aku bg..die masukkan kat mesin die tu...pasal nak nak cap jari aku....then die mtk aku letak jari kat situ...ngan penuh yakin,aku letak jari aku..die pon senyum..aku plak....what?????..cm pelik ar kan...asal ko pndang aku cmtu...die ckp,"ni first time abg tgk org ltak jari telunjuk...biasanya ibu jari"
ok time kasih sbb terangkan....mr.j lak duk bantai gelak kt sebelah..sgt biadappp!

ok...hbs bab cimb tuh....ni plak pasal akaun google..aku xphm dan xmemahi...asal tep kali nak bukak akau google ade error..kdg2 smpi kene reset password bagai...and detected ade org baru pas bukak..mcm mane ek..aku xbape phm pasal terus terang..aku bab it,teknology ni aku fail sikit...sikit tu xsikit ar..tp bnyak jgk ar...


**as**

No comments:

Post a Comment