There was an error in this gadget

Tuesday, 12 February 2013

boringggggg.............!

Assalamualaikum w.b.t

boleh dikira saban hari aku tunggu and aku harapkan sedikit waktu nak update blog...nah!ini waktunya....
alang2 nak update..biar panjang terus.....agak2 560 patah perkataan ker...agak2 selama peninggalan aku ni...ramai x yg merindui....ala..toksah malu toksah segan lah...ckp je rindu....aku ok jer...wekk...terperasan sudah!

pagi semalam kannnnnn..............kemain panjang lagi kannnnn aku....hah..ade  story baik punye la tuhhh....!
semalam aku p tasik titiwangsa...motip utama nak siar2 sambil jalan-jalan cari pasal sikit kat sane pasal dah lame xcari pasal...so motip2 utama bkn nak jogging taw....org p sane pakat pulun jogging..aku ngan mr.j pandang je depa...dah pakai selipar getah.celah manenye nak jogging....


suasana pagi tu



















aku pun xpaham..sejak aku datang sini...aku suke sgt g tasik titiwangsa....bagi aku tempat tu sgt cool..tenang and agak jiwang....betulkah tu?

sukeee



















and mase kiteorg nak balik ade dua ekor ikan..comell...die berenang2 jer...so aku pon amek gambar ...nampak mcm kurang pekerjaan saje...tp....memang kurang pekerjaan pon...


















tgk..mesti dorg tuh couple kan.................................................nak dating ke manalah tu......!

and last...........................pic yg paling aku suke.....mr.j and dayang umairah..dayang umairah(anak member tempat keje..bila org ltak jer die terus lentok cam nak tito..member aku bwk dtg keje semalam..die sooooooo the cutest lahhhhhh...




























No comments:

Post a Comment