Saturday, 1 December 2012

ME AND MISS ZURA KUAR JENJALAN...

Assalamualaikum(w.b.t)

harap semua readers dalam keadan sihat walafiat.....aminnnnnnnnnn

hari jumaat bersamaan 30/11/2012..aku cuti..so memang xde ape yg nak dibuat...
mr.j plak bz keje..so aku pon ajak kawan tempat kerja tuk kuar jalan-jalan cari pasal kat kl festival city mall...heheheh..tempat tu je plg dekat ngan umah aku..mls nak g jauh-jauh sbb mase tak mengizinkan..(alasan semata-mate.padehal xlarat nak jalan)


cik zura n me....i bulat cam tembikai!




pastu dah jalan-jalan kat situh..jmpe la tempat games bebanyak tu..dlm situ ade mesin gambar..ing nak hambik gambar ngan cik zura..kononnye sebagai kenang-kenangan..padahal satu opis jer kan..kalau kentut pon boleh dengar..tp tetap nak jgk hambik gambar..kami dapatkan 16 token untuk hambik gambar sbb lat situ tulis nak nam belas token kan...dah tukarkan duit jadi token..kami pon start la bergambar..tp aku n cik zura da buat mcm2 cara...tp mesin tu xmau kuar pape..adu.."terase" jakun dgn tibe2...kami panggil uncle cina yg jaga tempat tu..rupannya mesin tu rosak..so..aku xdelah jakun sgt..hahahah!

lebih kurang camni!

so token kami masih tak terusik sikit pon...so alang2 da bnyak menan kat kt dalam situ..hape lagi!
semua menan kami test....tapi xbnyak gambr sebab da syok sgt main...xhengat dunia...

ala..kalah! 


aik..xpuas hati nampak!nak lagi...

perasan cun!



pas main game..kak zura belanje mamam sam laksa kat "ah cheng laksa"
yummy..sdap...thank you akak...

sedap....


asam laksa terbaik..
sedap..secukup rasa...tp masam sikit..dah name asam laksa....mestilah masam..kalu masin laksa..yg tu lain..rase masin..haha


tujuan asal nak tengok wayang citer cintan-cintun sbb kawan aku cik zura nih suke sgt layan jiwang berkarat die  tuh....katenye nak tgk istanbul aku dtg..last tgk "instanbul aku tak jadi datang"..hahahah..gurau jer...last2 kami tgk jer citer wreck it-ralph..ye..betul..citer bebudak tu....!

citer untuk kanak2 ribena cam kami


 mungkin aku terlambat sbb iter ni dah lame dah kat panggng...heheh tp baru ade pluang nak tengok...
biase lah..kuli mcm i ni sentiasa dlm keadaan sebok....walaupon citer ni agak kanak2 ribena tp say bg 4.5 star sbb citer ni buat sy gelak dlm panggung..bkn sy sorg..tp kawan sy and ramai lg kat dlm tuh....

aku suke bila part si ralph ajar bdk kecik tu drive kereta...pastu bila bdk pompuan tu dah pandai drive si ralph boleh plak dok kat blakang ..kete da la besar kuman..si ralph yg besar tu booleh pulak duk belah blakang ..xterangkat pulak belah depan tu...memang best..ade gelak-gelak..ade campur part-part touching sikit...

dah puas melanggang kt sane..pukul lima lebih kami gerak..sbb cik zura kene keje...

 mlm tu pulak mr,j bwk g plaza idaman..plaza idaman kan bnyak jual tepon...aku pon ternampak satu objek merah..bnde tu memang aku da lame nak sbb nak aku kaki games...suke sgt men game,murah jer..berkenan sbb kawan aku dah beli...nak jugak!!!!

tp mr.j ckp xboleh..die suh simpan duit...and jgn cube nak membazir..amaran keras!
aku terus masam..xmo kawan awk..p main jauh-jauh...

and 1/12/2012 he suprise me with....







 thanks mr j...................................................



2 comments: