Friday, 28 December 2012

encik dan cik sempurna............

Assalamualaikum.....(swt)

tetibe rase bersemangat nak hapdate blog walaopon jam dah menginjak ke arah pukul lima pat puloh...
aku kalau ade point..laju jer nak apdate..walaopon xdek org bace...aku xkisa pon...janji apdate kan..heh..lantak kau la za....

walaopon perut aku dah memulas.aku tetap cekalkan hati nak menaip sampai settle baru aku pg ke tandas tuk membuang ape yg patut..mungkin sbb makan nasi lemak semalam agaknye,..entahlah..xpe..yg tu sepatutunya xperlu nak dipikirkan untuk waktu nih....

hari ni nak story pasal org yg selalu rasa die betul..dia yg perfect..die xpernah buat salah..and semua yg die buat adalah sgt perfect..ape aku patot panggil kat org camgini..mr or mrs perfect kotttt....

alah,semua org kat dunia ni pernah buat silap...!ye..betul...aku setuju....sgt2 setuju..semua pernah buat silap,and adalah bagus kite mengaku kesilapan kita and perbaiki ape yang kurang...but mr andf mrs perfect ni memang xkan mengaku salah yg dorang buat...even dah terbukti salah..still xmo admit..susahkan kalo berkejasama ngan org cmni..boleh buat kita jadi gila and bengang and sewaktu dgnnya.


**bab nasihat..kalaulah korg pernah kenal org cmni..dorg ni suke sgt bagi nasihat...memang bagus sgt..tp biasanya dgn cara pedas....tanpa usul periksa kadang2 terus nak baham...ishh2..kalau ye pun...beragaklah sikit....then die akan sibuk2 nak perli org..sedangkan diri sendiri masih belum di  perbaiki...ingat-mengingati sesamA kita..memang xsalah tp harus dibuAt ngan cara yg betul...rase2nya kalau seorang perokok tegar...menasihati perokok lain supaya jgn isap rokok..agak2nye org tu dgr xnasihat perokok tegar td...
-x..sbb ...............engkau pon isap rokok ape!!KO BENTI LU BARU AKU FOLLOW....
























**selalu nak menang dalam ape jua situasi...pandangan or  pendapat org lain xnak di ambil pakai...
























**die cube cari kesilapan org lain......






















then ade lak yg buat salah tp xmo ngaku..kirenye lempar batu sorok tangan..betul ke pepatah aku tuh....?







2 comments:

  1. huahua... aku la tu. benda paling best, cari kesalahan orang lain. Mende lagi best, nampak kesalahan sendiri tapi wat dek je... Tapi terlebih-lebih best bila tak nampak langsung kelemahan sendiri. kan? :D

    ReplyDelete
  2. SEMUA ORG GITU KOTTTTTTTTTTTTTTTT.....

    ReplyDelete