Sunday, 11 November 2012

BEST KE JADI FEMES???

Assalamualaikum....(w.b.t)

nah..nampaknya ade gak mase aku untuk menghasilkan entry hari ni....badan aku penat2..mengadap si pc ni mate pon dah lebam cam panda....apepun aku panda yg sgt comel(puji diri sendiri sbb xde sape yg sudi puji)hakahakahaktuiiii....

dulu ade sorg kawan aku nih....die cakap cmni

"wah best giler kalo jd artis"

aku pon dulu..mase "tgh2 nak up" dulu..selalu gak berangan nak jd artis...ye lah..nak ler jgk jd cam dato siti...rumah besar...kete besar..bodygad kiri kanan depan blakang...

dulu aku slalu berangan...kalaula aku ni artis..cm dato siti la kononnye...mesti aku dah pakai kete besar..pastu naik kete keliling kampong dgn riaknye(astarfirullah)..ahak!pastu buat umah 4 tingkat..siap ade eskalator atau lif kat dalam tuh....pastu nak ade kolam renang dekat umah aku tuh...pastu kan......aku nak buat taman mini..zoo mini...pastu aku nak bela rimau,gajah,ular anaconda...pastu aku nak uat rumah aku tu ala2 zoo dalam taman ....pastu kalau nak masuk 50 hengget sekepala..belum masuk 2 tangan and 2 kaki...giler kaya raya aku time tu....


tp bila dah besar ni..aku terpikir balik...xde la best sgt jd artis nih(pengaruh melodi)...kenapa aku cakap xbest jd artis..dulu kemain lg nak jd siti nurhaliza junior!!

1)kontrober-c

best tak kalau gambar serta hal peribadi anda dicanang n diheboh2kan...
tu yg xbest....pakai kasut saiz berapa...baju tidur bape helai..skandal tu..skandal ni..
gambar separuh b+*&% lah....

beruk ni peminat tegar dato siti..siap bace surat khabar mandarin

2)peminat fanatik

xkire siang..xkire malam...xkire hujan mahupon panas!mcm mane rasenya kalau tetibe dah jd famous yg amat...pastu ade pulak peminat fanatik yg asyik mengekor kite doploh pat jam...tu xtermasuk surat cinta dan bunga taik ayam yg dihantar ke rumah...mau tak gila kalo rumah kite dipenuhi bunga2 taik ayam serta surat2 cinta yg ditabur bedak johnson bebi..

sin chan 4ever!!


nasib baik lah sinchan tu kartun jer..xde kat dunia nyata..aku xdapat bayangkan kalau umah sinchan dipenuhi bunga2 sakura serta surat2 cinta....

3)putus cinta

kisah artis putus cinta memang plg top kat mesia ni...kisah putus cinta..cerai...tangkap basah...tangkap kering...mcm2..kdg2 bnde mcmtu perlukan privacy..tp xtau la kalo ade gak org yg suke pihak2 media buat liputan kejadian tangkap basah die...mane taw kan!sah2 org tu xbetol....


ekekeke... 

moralnye..trime je ape yg dianugerahkan allah(swt)..xperlu nak femes kerana nak kejar populariti..sbb bukan best pon sbnarnya,...


1 comment:

  1. haha...kalu mu ingat, ado istilah tumpang populariti abang or pakwe oleh 2 eko "makhluk" tersebut di sekolah dulu...kan? :P

    ReplyDelete