Sunday, 21 October 2012

the thieves

assalamualaikum w.b.t

hr ni aku rase bersemangat nak bekerja..biasenye...aku masuk keje..muka da mcm tauhu busuk..mengadap pc pon tanpe rela hati..hr ni aku kol someone special..sape?adelah..ala..alu la itew....hehehe..bkn pkwe baru k..pakwe lame ade lg...hohoho... aku kol kwn aku..da lame xdgr suare die...aku lega dpt dgr luahan die..wlau aku xdpt tlg ape2..aku hrp..bla aku kol..at least ade senyuman terukir kat wajah die...n die xpresure dgn ape yg die tgh alami..sedikit sebanyak aku risau dgn keadaan die yg batuk2 tuh.....aku hrp die xde pape...akju tw aku bkn teman yg terbaik..tp skang aku cube menghargai setiap org yg hadir dlm hidup aku....

oklah.....ni aku nak story ni..hari sabtu(smlam) aku pg nengok wayang ngan mr.j(ohhh..itu sebenarnya tujuan kau ye..)heheheh....oleh sebab aku ni keje mlm..balik 7 pg..memang aku ngantok habis ar..aku tido lu sepam dua...yela,xkan nak g trus  tgk muvi kan ..ngan mandinye tidak..mau pengsan abg sebelah...so bile dah tido..terlajak pulak!memang terlajak kete aku boleh reverse(bak kate omputih) tp tlajak tido..xleh nak wat apa ar..aku bgn dah kul 1..bersiap2..mekap 14 inci,baju,tdung....smua dah settle....pastu gerak..akhirnye sampai gak ke destinasi yg kami tujui..xlain x bukan..si kl festival city mall.....

kami smpi lam 2.30 gak la....pastu taktau nak tgk citer ape..alahai..konpius2..nak tgk aku trima nikahnya..pukul 4 lbh..adu mlsnye tggu..mlm ni klantan lwn atm(wah,bola dulu yg aku pikir)so..pikir punya pikir..ha......kami pon decided nak tgk citer cine...tajuk die..THE THIEVES



actually(mat salleh siket..siket jer) citer ni dah agak lame..dah dua minggu kot kat panggung..tp aku hentam sajalah...kami kejor mase..takot mase lari..maleh pulok nak main kejor2..lagipon pakai moto lc jer..bkn evo 10..hohoho....so far..mr.j cm xsuke citer ni..aku pakse gak...aku ugut die..lw xnak tgk bia aku sorg masuk..hoho..aku start guna kuase veto aku...(takot rupenya die..xsangka aku dah jd bgitu kejam)

ok...mule2 tgk bese jer...bolelah..tp makin lame aku makin suke...die cam bnyak aksi tembak2..aksi suspen gitu...oh.. i loike!die ade masukkan aksi gaduh2..konflik cinta and pasal persahabatan...pasal kepercayaan and aku ase citer ni agak bagus....part yg buat aku terharu bila laki kat bwh ni(tgk bwh)sori aku lupe ape ke namenye bdk ni..sbb aku rase popcorn kat situ sdap..lemak2 manis,popcorn dah hbis tp muvi blum hbs..ooo..guano ni!...so aku xsmpat nak memorise name dak ni...


ha..pompuan sebelah laki ni pon pelakon the thieves gak...kirenye laki ni suke ar kat ppompuan sebelah die nih...tp pompuan ni cm xlyn..waktu dorg g merompak berlian dekat kasino n tertangkap..laki ni slamatkan pompuan yg rambut pnjang belah die ni lahhhh(Korg phm x-bt2 phm la ek..aku bab penyampaian ni fail skittt!)so si pempaun pompuan dpt memcabutkan diri..sbb laki ni tlg tp laki plak yg tertangkap..aduh.....romantika de amor gitu....

dan mlm tu aku happy red warriors sumbat 3 gol....go go go ale..ale..ale





No comments:

Post a Comment