Thursday, 6 September 2012

kisah cinta yg gagal.....

Assalamualaikum......

pnah rase terhimpit antara something yg pntg dlm hidup.......mcm mne ekk aku nak explain........
actually aku sedih...n aku xsuke nak sedihkan diri aku dgn something yg aku xsuke....n aku ase bnde mcm ni sgt membuatkan aku nampak sgt bercelaru....

perempuan selalu ade masalah cinta and bukan aku nak ckp lelaki xde masalah cinta..but most of it ialah girls..even dlm drama pon memang masalah cinta mestilah bnyak belah girl...sorry kalau de yg xstuju...
dlm hidup aku....aku ase aku selalu fail...nape ekkkkkk!aku ase kalo aku buat bnde tu dah bersungguh2..mesti xmjadi........n aku xnk jd someone yg loser....

i meet my 1st love when 1 was 7.....kelakar untuk aku ingt...aku suke die as he save me when aku xboleh trun dr pokok manggis yg aku panjat....and my love story pon bermula...kami tggal bjauhan as my mother not from malaysia...n si dia pula tggal kat tmpat mak...aku knl bla aku balik kampong mak...

sejak dr tu..aku slalu balik kmpong...just to see him...
hari berlalu...dr 7 thn.....12 thn...15 thn...16 thn..and 17 thn....


waktu aku 17thn..aku xbalik sane untuk jangka masa yg agak lame...
and one day bla aku da dpt result spm..aku balik sane...aku dpt tw die dah btunang dgn gdis pilihan die....
aku balik kmpong untuk dapatkan secebis explanation(secebis la sgttttttt)but he keeps avoiding me.......

and until one day aku terima berita perkahwinan die....tahniahhhh...... sy trima dgn hati yg sgt terbuka....
and i wish slamat pengantin to Mr.J...........semoga bahagia...

last night i dream about u........kau hadir sambil tersenyum..tu tandanya kau bahagia....
dan tanpa sebarang explanation pon aku tw ko tersangat happy.....



 and now aku juga dah ade someone special.......mungkin tiada jodoh kita............
aku sentiasa doakan kau bahagia dgn insan kau pilih..........


No comments:

Post a Comment