Friday, 14 September 2012

kenangan dulu....

Assalamualaikum w.b.t

mlm ni berdua ngan miss zura....keje da settle..da xtau nak bt ape..nak tido xbole lelap pulak..
biasala kalo da start shift mlm..memang susah nak tdo mlm....even da settle kje...xdpt nk tdo sbb mate ni xnak pejam..

ntah knape..tetibe aku tringat mase dlu...hobi aku memang mgelamun hehehehe....
taw x aku teringat pasal ape..........?????ngan something yang aku n kakak aku cukup suka waktu kami kecik2 dulu...

ini dia........................................


tw x ape jadahnye bnde kat ats nihhhh!ni la paper doll....
dulu aku memang cukup suka menda alah ni...dulu time skola renda bndi memang famous among girls...
sampaikan kat koperasi skolah pon ade jual bnde ni..wah..kalah seven eleven...memang hebat koperasi sekolah aku....n aku ni memang rajinlah gi bli bnde ni...kalo yg kecik..baju xbnyak..harga die lam 20 sen...
kalo yg bnyak baju..yg bsar sket lam 5 ploh sen...

pas balik skolah aku n kakak aku main bnde ni ahhh....memang best ah...skang da bsar xmen da mnde cmni....hehehehe

time skolah rendah dulu aku ni memang hyperaktif sgt...n agak nakal serta agak kasihan....
emmm.....dlu beg skolah aku kan ade poket kat depan..depan tu aku slalu letak kotak pensil...serta gam...dlu gam yg doploh sen tu...






gam ni slalu jer terbukak die punye penutup..hbsla die mlekat kat aku punye kotak pensel...
mang buat aku angin jer...hehehehe

No comments:

Post a Comment