Tuesday, 18 September 2012

resident evil vs the expandable

Assalamualaikum...w.b.t....

da xde keje nak uat..so better habiskan masa apdet blog nih..........ala blog yg xseberapa nih...xkisahla kalo xfemes...sbb blog ni pon asalnye tmpat aku isi mase lapang..hohoho..but kalo der yg sudi bace n follow..ya allah..time kasihla sgt ye...(terharu sgt..kalau ade lar!!)

okehhhhh...today aku pon xtau nak story pasal ape..ummmm......emmm..immmmmm...ammmmm.....
oh,almost forgot!!...hari ahad lpas en.jantung hati ajak g nengok wayang....aku happy..yg lagi happy die ajak aku g nengok peberet muvi aku..oh...so cweeet...die mgalah ngan i...actually die nak nengok the expandable..but aku pulak nak tgk resident evil....so en jantung hati pon mgalah..yeahh dapat nengok milla jovovich..die cun sgt..chichichic...




tp citer kali ni...memang buat aku banyak kali terkejut..awl2 lg dah nak jatuh jantung aku....
so far citer ni sgt okla...ade banyak gaduh2..aku suke...biasenya lam citer action2 cmni...laki ar hero..tp citer ni lain..thats y aku suka bangeeettt...

pas habis tgk resident evil..aku ingat en jantung hati dah berputus asa nak tgk the expandable..rupanya sangkaanku meleset sama sekali...en jantung hati bwk aku g klcc(sebelum ni tgk kl festival jek) n bli tiket tgk the expandable kul 6:45...huh..pnt giler tp demi n jaga hati en jantung hati..i redha..(persis isteri solehah)

at first..aku tgk die punyer gambar...aku cm kurenngggg sikit la nak tgk...(wonder nape en jantung hati nak sgt tgk citer ni)


awl citer lagi dah tembak2..adus...ni gawat!!(btol2 keganasan rumahtangga punye citer)
but guess what!!?? ade abg jet li la...(abg jetli??cm da lame knal)i loike.....but what i most like.....ade liam hemsworth...ye!memang worth la aku g tgk..xrugi....tp so sad...die mati sbb kene tikam..kejam btol..kejam!!asal lak yg ensem kne mati awl...sbb kes mcm ni la aku asyik tgk citer xpnah hbs..ni la dia..

but overall...aku enjoyed watching both muvee.....superb!

1 comment:

  1. 22 tak dapat nak tengok.. so jalan paling mudah.. memang main downlad2 je r pasni.. ^^

    ReplyDelete