Wednesday, 12 September 2012

Assalamualaikum w.b.t

hari ni ade mase nak menaip...lately agak bz ngan kje.....since kje dah siap bole gak luang mase tuk menaip
sebenarnya aku pon xtau na citer sal ape...sbb xde bnde yg best pon blaku kebelakangan ni....(ayat sedih)

mcm mane nak atasi sdh dgn cara sekelip mata..susah kan....kalaulah ade ubat yg boleh hlgkan sedih..aku ase mesti aman dunia ni.....hehheheheh....mcm aku jgk...bila masa aku sedih..aku nak act cm nothing happens..tp mcm mane aku sorokan perasaan sedih tu..but aku mcm mane aku cube nak sorokkan..
xboleh n xmjdi..






well ape yg aku dpt ckp hidup ni pengalaman..and kesalahan tu pengajaran..........................

and ubat pengubat sedih paling mujarab  adalah kembali ke jln-NYA.......
(it's not just a word-try it..you'll never regret)
disitu aku jmpe jawapannye...



and now
aku bersyukur dgn ape yg aku ade....







No comments:

Post a Comment