There was an error in this gadget

Thursday, 2 August 2012

cermin diri

assalamualiakum w.b.t

hallo world..hallo there and hallo here...

asalnye nak marah2..tapi mengenangkan ni bulan ramadhan..bulan mulia terpaksa aku tahan sbb aku malas nak cri pasal....
ever heard someone yang suke mengata org tp xpernah nak cermin diri sendiri?yes..tu isunya "cermin diri sendiri"





kdg2 aku aku rase hangin sgt2...sbb adenye manusia2 mcm ni buat org lain rase sedih n rendah diri..
kdg2 xperlu nak mencerita kelemahan org lain..perlu ke?ape point kau?ko nk buat die malu..then ko gelak sakan kat die...

kdg2 yg mgate tu lg teruk..sbb die teruk die kutuk org lain...ehh tolonglah kalau engkau perfect xpe lahh
tp kalau engkau lum sempurna...tlg jgn nak mgate kat org...cermin lahh diri sendiri...pleaselah...

so..aku rase..if aku ade kwn mcm ni..aku rase xnak dekat....bkawan boleh..untuk lbh baik..no thanks....
actually its dedicated to someone....kata2 terakhir aku...SEBELUM ANDA MENGATA ORG...CERMINLAH DIRI SENDIRI..SBB ANDA TU XDE LAH BAIIIK SGT..THANKS!



No comments:

Post a Comment