Saturday, 14 July 2012

ramadhan al-mubarak

assalamualaikum w.b.t

mlm ni sunyi lak,tinggal berdua jek...layan lagu samar bayangan-nicky astria..lek ar kan,jiwang sepam dua..
well...da lame xupdated blog..rindu sgt2..bnyak aku nak citer..tp bla jari jemari aku start menekan huruf2 yg ade kat keyboard ni..aku lupa ape yg aku nak citer..sok lusa ingat la tu..xpe..AIMAN XKISAH!

seem like ramadhan al mubarak dah dekat.... i gonna talk about ramadhan
ok..korg tw x,waktu aku kecik2 dlu..bulan pose ni mang best,bkn maksud aku bla dah bsaq panjang dah xbest...cume berlainan ngan waktu aku budak2 dlu..

dlu mase aku blajar pose,aku pose setengah hari..kul 4pg org sebok sahur,aku pon sahur lah kan..masuk kul 12 tgh hari aku da cri nasik..

aku just nak wish selamat menunaikan puasa...and SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN


No comments:

Post a Comment