Saturday, 16 June 2012

sentap!

Assalamualakum w.b.t

tetibe je ary ni ase nak update,bkn ape boring sgt2...
tetibe je aku terimbau kisah silam........hmmm....nak citer ngan x..same bnyak je aku rasekan!
dlu aku study elok jer.tp aku xtau cmne leh lalai...aku ase mnyesal sgt sbb abaikan pljaran aku dlu..andai aku dpt putar balik waktu dlu..aku nak ubah balik keadaan skrang..tp..xmungkin bnda cmtu terjadi...cm lagu kumpulan axl.."andai dapat..ku undurkan putaran dunia..inginku ubah semula..kata2 dan tingkah laku ku"



huh,berbalik pada niat aku sbnarnya..aku just nak tekank

an pntingnye study tuk smua org..ceh,ckp cm aku blajar tinggi je an..poyos!pas abesh aku nyer spm..aku bjar lam satu institut ni...bkn aku ambik course femes pon..bisnes jek!tu jer yg mampu..tp bisnes tu memang xsbati ngan jiwa aku nih...jiwa aku memberontak xnak blajar bisnes..tambah2 ade account skali..lagi la aku bnci..tp terpaksa akur dan redha hati demi insan aku syg..(mak aku ok..)sbb die da bnyak berkorban,aku xnak die sdih..as die dah bnyak spent duit untuk bg smbung blajar...aku cube bt yg terbaikkkkk......

ape yg bt aku sentappp......??mase raye..aku lupa lak thn bla..tp kalau xsilap aku dlm 2 thn lepas la...
aku balik kmpong ar...braye la ngan mak ayah..raye ke 2.aku jln2 umah kwn2 aku...mase tu xsilap aku n beberapa kwn aku ngah borak smbil menelan biskot raye...dorg sebok citer sal study..sorg matrik,sorang asasi,sorg ambik law...huh!aku diam je la...tetibe slh sorg kwn aku bertanya "eh,awk amek course ape,blajar mane?"..aku jwb, "saya ambik dbs jer(dip in bisnes study)"
tetibe kwn aku ckp.."oh yeke,eh..sbnarnya awk blajar kat mne..kolej ekk?(dgn riak muka yg susah aku nak tafsir) ..time tu hati aku cm..ok,aku xlayak kew?thanks..sbb mnyedarkan aku...aku xcm korang..ntah nape..tp i felt insulted!

at last aku benti blajar....aku taw aku bt  die(mak)kecewa...aku tw aku buat die ase malu..tp maaf..i do because i have to,is not that i want to(dgn  bahasa mat salleh yg kelaut,aku teruskan jua)i'm tryin to help u...
just because i love u mom....i do hope u understand me...love u!!

dlm bnyak2 kwn aku..cuma sorg je yg masih contact aku...die skang matrik..but so far oklah an at least still contact..yg lain ntah lah...no comment!











No comments:

Post a Comment