There was an error in this gadget

Wednesday, 23 May 2012

bestfriend??

Assaluamualaikum w.b.t

kali ni aku nak bercerita sikit pasal bestfriend or i should called it best backstabber in my life
moga ape yg terjadi kat aku jd pengajaran kat korg..
dlu aku ade 4 kwn..5 actually, lg sorg dr kelas berlainan..mane2 kteorg pg..mesti pg bersama
tp ape yg aku amat aku kesalkan dgn sorg kwn yg bernama "S......."
die ase die plg cun among us..aku xheran,amekla title tu..

pnah x jd kat korg?dpn korg kemain lg baiknye tp blakang mcm2 die criter!..to S..thanks buddy..
 n at that time aku xcye ape yg org citer pasal die..coz she is myfriend n i trusted her!
so,nak dijadikan citer,aku kapel ngan sorg bdk laki neh..bdk ni kirenya ade aset la..muda n ade kete..baik ..but mase tuh aku bkn pikir untuk seruius cuma aku just boring n nak ade someone tmankan aku..msj ngan aku..so bla bdk laki tu ajak aku kapel..okla..bla si S tw aku kapel ngan bdk ni,die terkejut sbb cmne aku yg xcun dpt laki cm tu..so die mtk om katenya nak uji kesetiiaan n saje2 nak kwn..so i'm ok with that..aku bg nom balak aku..sbb aku pn cm xserius so aku cm bg la..n ok jer kalau die nk knl...lgpun die bkn lelaki idaman aku.




ok...after a week,balak aku cm lain...makin xlyn aku..so aku anggap die bz..bla da 3-4 hari die xcontact aku..aku pelik n aku tnye die..jwpan die..bz,pnat and so on..tp ade mase plak nak bls msj si s tu..so aku pon ckp la..kite clash cara baik kalau die suke s..tp die bt bodoh..so aku ceraikan die..

after few month..si ex aku yg amat bangang ni contact aku..so aku cm biase je la..die tnye aku..
u,i nak tnye btol ke u mcm "s" ceritakan..mcm ape,jwb aku..mcm................................(18sx)

hancurnye hati aku sbb bff aku yg sgt2 selfish citer yg bukan2 psl aku..
keesokan ari aku pg skolah dgn hati yg sgt sdh..si s ni beborak ngan aku..concesation yg berbunyi;-

S:aku gaduh ngan i(ex aku)
Aku:knape(tanpe tgk muke die)
S:ntahla,die cm truk ar..die ade contact kau x.
Aku:takde
S:Klu i(ex aku)ade contact aku..tlg jgn percya ckp2 die..aku ase die die saje cri point nak bg kite gaduh..

conclusion:tembelang kau dah pecah!

dear S,

Asal kau bermuka2..satu soklan aku nak tnye..nape kau buat aku cm ni?ape slh aku?




No comments:

Post a Comment