There was an error in this gadget

Friday, 25 May 2012

kekejaman yang melampau!

Assalamualaikum..w.b.t

hr ni aku nak bercerita pasal kes penderaan kanak2 kat mesia malaysia(typing error) ni
honestly aku xphm kenapa bnde mcm ni makin berleluasa..aku xde niat nak slhkan sesape kan..cuma aku rasa manusia zaman sekarang lebih teruk dr "animal".Bahkan animal pon xcam ni
(tp tetibe animal yg dpt name)

Seriously aku rase malaysia ni dah xslamat dah,cehhh...maksud aku dr segi keselamatan
makin longgar ar kan..(tp alhamdulilah malaysia xde perang)kalau dlu mak n ayah xrisau lpas anak p ngaji quran sorg2..tp skarang?

Aku rase rakyat malaysia ni masih ingat ape yg terjadi kat arwah adik nurin jazlin.Bila kuar ja berita pasal mayat arwah adik nurin jazlin ditemui..sumpah aku kuaq ayak mata(serius k)kenapajd bnde cmni?apalah slh dia kt "pelaku" tu.Dan ingat lagi kes penderaan kanak2 perempuan(adik syafia humaira) oleh teman lelaki ibu kanak2 tersebut


                                                         xtau nak kata apa!!!!!








                                                      
 dah tgk video bwh ni???



 

dr penerangan si perakam video ni,..die merakam sbb nak bg bukti kat polis..bkn die xcube nak tolong tp die sendiri dipukul dan diseret rambut oleh ibu bayi berkenaan.So die rakam,sebagai bukti..n dr ape yg die ckp(perakam)si ibu ni gaduh ngan teman lelaki and menjadikan si anak sbgai tmpat lepas geram..

so far,si ibu dah pun di tahan oleh polis and sekarang tgh jalani hukuman.Hopefully pas kluar nanti jgnla buat bnde same lg!"ksianla kat bayi anda..kalaulah bayi tu saiznya lebih kurang anda dah lame anda kne smackdown.."


the end

No comments:

Post a Comment